Wan Hafizuddin Takaful

TEST POST

Assalamualaikum.

Saya Wan Hafizuddin Bin Wan Yusoff, salah seorang Perunding Takaful yang bernaung di bawah⁣ Agensi Al Isra’ Associates Sdn Bhd salah sebuah Agensi Bumiputera Melayu Muslim Terbesar di⁣ bawah Prudential Ansurance Malaysia Berhad dan PruBsn Takaful, Syarikat Takaful No1 terbaik di⁣ Malaysia.

Saya juga salah seorang Perunding Takaful Terbaik Peringkat International selepas di nobatkan salah seorang Million Dollar Round Table (MDRT) pada tahun 2021, iaitu pengiktirafan dunia kewangan dalam industri takaful dan insuran.

Saya berpengalaman hampir 5 tahun sebagai perunding takaful sepenuh masa . Kini dibawah seliaan saya terdapat sebanyak 700 certificate yang telahpun diberikan kepercayaan penuh kepada saya untuk menguruskan takaful keluarga mereka. Saya sangat optimis dan komited memberikan perkhidmatan dan nasihat terbaik berkaitan dengan keperluan pelindungan di bawah pakej komprehensif PruBsn takaful.

Ratusan ribu ringgit tuntutan yang telah berjaya diuruskan dibawah seliaan saya samada tuntutan kad perubatan untuk kemasukan ke hospital swasta, tuntutan rawatan di klinik, dan juga tuntutan pampasan kematian .

Buat yang TERBAIK,

Jadi yang TERBAIK,

Berikan yang TERBAIK.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *