Wan Hafizuddin Takaful

PruBSN Aspirasi

Penuhi Aspirasi Hidup Anda Hari Ini

PruBSN Aspirasi, penyelesaian takaful untuk menjamin masa depan anda dari segi simpanan, pelaburan dan perlindungan, semua dalam satu pelan.Dengan PruBSN Aspirasi, anda akan dapat merancang dan menguruskan kewangan anda secara strategik. Apa yang anda perlu lakukan ialah menilai keupayaan kewangan semasa anda supaya anda dapat memastikan bahawa pada penghujung hari nanti, anda mempunyai dana yang kukuh untuk aspirasi kehidupan anda.

adakah anda bersedia untuk menghadapi pelbagai kemungkinan yang akan datang?

Setiap orang beraspirasi untuk menjalani kehidupan yang lebih baik; sama ada bebas daripada hutang, menghantar anak anda untuk melanjutkan pelajaran di luar negara atau mungkin hanya untuk bersara tanpa kerisauan. Tidak kira apa aspirasi anda, anda perlu merancang dan menguruskan masa depan anda hari ini. Dan mengetahui bahawa akan berlaku perkara-perkara tidak terduga, adakah anda bersedia untuk menghadapi pelbagai kemungkinan yang akan datang?

75%

rakyat Malaysia tidak dapat mengeluarkan wang tunai sebanyak RM1,000 ketika kecemasan

57%

ibu bapa di Malaysia memohon pinjaman untuk membiayai kos pendidikan anak-anak mereka

70%

pesara yang mengeluarkan simpanan mereka pada umur 55 tahun cenderung untuk menghabiskan semua simpanan mereka dalam tempoh kurang dari satu dekad

Ringkasan Manfaat

Memperkenalkan PruBSN Aspirasi, penyelesaian takaful untuk menjamin masa depan anda dari segi simpanan, pelaburan dan perlindungan, semua dalam satu pelan.Dengan PruBSN Aspirasi, anda akan dapat merancang dan menguruskan kewangan anda secara strategik. Apa yang anda perlu lakukan ialah menilai keupayaan kewangan semasa anda supaya anda dapat memastikan bahawa pada penghujung hari nanti, anda mempunyai dana yang kukuh untuk aspirasi kehidupan anda.

01.

Dana Gaya Hidup Yang Kukuh

02.

Dana Pendidikan Yang Kukuh

03.

Dana Persaraan Yang Kukuh