Wan Hafizuddin Takaful

CLAIM / SERVICING

 Saya Mempunyai Klien Seluruh Malaysia Dan Mereka Telah Memilih PruBsn Takaful Sebagai Pilihan Untuk Pelindungan Takaful Keluarga.

MY CLIENTS

Mereka Merupakan Sebahagian Klien Yang Telah Memberikan Kepercayaan Kepada Saya Menguruskan Takaful Keluarga

MEREKA SUDAH MEMANFAATKAN RAWATAN DIHOSPITAL SWASTA

Mereka Sudah Menggunakan Kelebihan Memiliki Kad Perubatan Takaful.
Warded Tanpa Menggunakan Duit Simpanan

KPJ KOTA BHARU

Pn Noriha, Seorang Cikgu Dan Mendapat Rawatan Di Kpj Kota Bharu Akibat Infection Dalam Perut Dengan Kos Rawatan Rm7k Selama 4 Hari. Semua Kos Ditanggung Pihak Takaful Sepenuhnya.

SUNWAY MEDICAL CENTER

Nurfaradila, Infection Pada Usus Menyebabkan Terpaksa Menanggung Sakit Dan Mendapat Rawatan Di Sunway Medical Center Dengan Kos Rm8k Selama 4 Hari. Semua Kos Ditanggung Pihak Takaful Sepenuhnya.

AVISENA SHAH ALAM

Mikayla Medina, Demam Dan Jangkitan Kuman Dan Mendapat Rawatan Di Hospital Avisena Shah Alam Dengan Kos Rm3.5k Selama 5 Hari. Antara Klien Cilik Yang Sudah Pun Memiliki Kad Perubatan Ketika Kandungan. Semua Kos Ditanggung Pihak Takaful Sepenuhnya.

KPJ SHAH ALAM

Ukasyah, Klien Cilik Saya Yang Demam Akibat Tonsil Mendapat Rawatan Di Hospital Avisena Shah Alam Selama 5 Hari. Kos Rawatan Sehingg 4k Dan Di Tanggung Sepenuhnya Rawatan Oleh Pihak Takaful.

KPJ KAJANG

Hamzah, Klien Cilik Saya Demam Panas Dan Juga Batuk Berkahak Terus Mendapat Rawatan Di Kpj Kajang Selama 3 Hari Dengan Kos Rm2k. Semua Kos Rawatan Di Tanggung Pihak Takaful Sepenuhnya.

KPJ KAJANG

Ibrahim, Klien Cilik Saya Yang Mendapat Rawatan Di Pkj Kajang Akibat Demam Dan Jangkitan Kuman Selama 4 Hari Dengan Kos Rm3k. Semua Kos Rawatan Ditanggung Pihak Takaful Sepenuhnya.

NILAI MEDICAL CENTER

Wan Sofiyyah, Demam Dan Pneumonia Menyebabkan Terpaksa Mendapat Rawatan Di Hopital Nilai Dengan Kos Rawatan Rm2.5k Selama 3 Hari. Semua Kos Rawatan Di Tanggung Pihak Takaful Sepenuhnya.

SALAM SPECIALIST HOSPITAL

Aisyah Munawwarah, Klien Cilik Saya Demam Panas Dengan Tiba-Tiba Terus Mendapat Rawatan Di Salam Specialist Hospital Delama 3 Hari Dengan Kos Rm2.5k. Semua Kos Ditanggung Pihak Takaful Sepenuhnya.

KPJ KAJANG

Mosleh, Klien Cilik Saya Yang Mendapat Rawatan Di Pkj Kajang Akibat Demam  Selama 3 Hari Dengan Kos Rm1.7k. Semua Kos Rawatan Ditanggung Pihak Takaful Sepenuhnya.

KPJ SEREMBAN

Ahmad Nabil, Beliau Kemalangan Dan Menyebabkan Acl Pada Lutut Kanan . Operation Segera Di Buat Di Kpj Seremban Dengan Kos Rawatan Rm37k Termasuk Rawatan Fisio Sehingga Sihat Sepenuhnya. Semua Kos Di Tanggung Pihak Takaful Sepenuhnya.

PUSRAWI HOSPITAL

Hafiyy, Klien Cilik Saya Yang Demam Dan Juga Jangkitan Kuman Mendapat Rawatan Di Hospital Pusrawi Selama 3 Hari Dengan Kos Rm2k. Semua Kos Ditanggung Sepenuhnya Pihak Takaful.